Border Collie Club Nederland

Coronavirus

De maatregelen in verband met COVID-19 zijn versoepeld en activiteiten kunnen met inachtname van de richtlijnen RIVM weer worden georganiseerd. Bij het houden van activiteiten door BCCN zullen de richtlijnen van het RIVM strikt worden nageleefd.

Ondanks dat de maatregelen zijn versoepeld houdt dit niet in dat het virus ook verdwenen is en dat er nog steeds een risico op verspreiding bestaat. Alle deelnemers aan activiteiten moeten zelf de afweging maken of zij gezien de eigen persoonlijke situatie het veilig genoeg vinden om deel te nemen aan de activiteiten.
Mocht bij het deelnemen aan een activiteit, ondanks de genomen voorzorgmaatregelen, toch besmetting plaatsvinden dan kan BCCN hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen en zal BCCN alle aansprakelijkheid hiervoor moeten afwijzen.

Agenda

Advertentie

Aanmelden agenda-activiteiten

Voor het laten plaatsen van een activiteit worden geen kosten in rekening gebracht. De activiteiten mogen geen commercieel doel hebben en bij twijfel over plaatsing zal het bestuur een besluit nemen.

Stuur uw activiteit op naar: agenda@bccn.nl voor een plaatsing op de site en in de BCN. Lever a.u.b. de volgende zaken aan (rechtstreeks in de e-mail a.u.b. niet ergens verborgen in een document of url) met eventuele documenten.:

  • Type activiteit
  • Organisatie
  • Activiteit
  • Datum/data
  • Locatie
  • Documenten / link

De activiteit wordt dan zo snel mogelijk geplaatst.

April 2023

Type Datum Activiteit Locatie Organisatie Info Start
Type COWS Datum 1 april
2 april
Activiteit 01/02-04-2023 Kwalificatie Assen Locatie Assen Organisatie Rogaar/Visser Info aankondiging kwal. april 2023 Assen Start Startlijst groep A Startlijst groep B
Type COWS Datum 8 april
9 april
Activiteit 08/09-04-2023 Promotie Assen Locatie Assen Organisatie Rogaar/Visser Info aankondiging prom. april 2023 Assen Start

Juni 2023

Type Datum Activiteit Locatie Organisatie Info Start
Type COWS Datum 2 juni
3 juni
4 juni
Activiteit 2/4-06-2023 NK Kwalificatie Locatie Organisatie Info Start
Type COWS Datum 9 juni
10 juni
11 juni
Activiteit 09/11-06-2023 NK Promotie Locatie Organisatie Info Start